Samenwerkingen

 

 

 

 

 

 

 

 

ZO SKIN HEALTH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

haarwerk logo

 

 

 

 

 

 

 

cure4life

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

samenwerking-massagepraktijk-flevoland

 

ZO Skin Health

Streutker Mediskin is een erkend behandelcenrum van ZO Skin Health.

Dr. Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten.

Gezonde huid vs. beschadigde huid

Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (UV straling, vervuiling), stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging spelen allemaal een rol bij huidgezondheid.
Het goede nieuws: met een gebalanceerde levensstijl en een effectief huidverzorgingsproduct kunt u een gezonde huid opbouwen.

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Het ‘ZO Saturation Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren. Dr. Obagi raadt een 5-stappen programma aan (Reinigen, Activeren, Stimuleren, Kalmeren + Voeden, Beschermen), waarin producten worden gebruikt die echt uniek zijn.

 

Haarwerkspecialist In Balans

Mooi haar is bepalend voor uw uiterlijk. Een eigentijds kapsel dat perfect bij u past, geeft een zelfverzekerd gevoel. Wanneer natuurlijk haar voor u (tijdelijk) niet vanzelfsprekend is, kunt u vertrouwen op Haarwerkspecialist In Balans. We zijn al ruim 45 jaar een begrip in Bussum en omstreken. Vanuit onze haarwerksalon met eigen atelier en discrete pasruimtes besteden we zowel aandacht aan uw uiterlijk als aan de medische en praktische aspecten van uw haarwerk. Samen met u zoeken we het model, de kleur,uitvoering en bevestigingsvorm die bij u past.

In Balans is dé persoonlijke haarwerkspecialist voor mensen die kampen met natuurlijke kaalheid of haarverlies door chemotherapie of bestraling. In Balans begeleidt u vanaf het eerste adviesgesprek en besteedt veel aandacht aan nazorg en service.

Haarwerken zijn er in verschillende soorten waarvan de prijzen sterk uiteen lopen. Als u een haarwerk op medische indicatie aanschaft, komt u via uw zorgverzekeraar in aanmerking voor een basisvergoeding en –aanvulling afhankelijke van uw verzekering. Wij kunnen u helpen bij het ontvangen van deze vergoeding, die we direct in mindering brengen op het aankoopbedrag.

Uiteraard helpen wij  bij het optimaal inzetten en gebruiken van uw zorgverzekering. Zo weet u zeker dat u optimaal kunt profiteren van uw zorgpolis.

Wilt u meer haar of een kapsel op maat? Neem gerust contact met ons op voor het maken van persoonlijk adviesgesprek. Desgewenst voeren we geheel vrijblijvend een huid- en haaranalyse uit. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan behoort een afspraak bij u thuis ook tot de mogelijkheden. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Haarwerkspecialist In Balans

Huizerweg 27

1401GG Bussum

Tel: 035 – 691 51 61

www.ikwilweerhaar.nl

info@ikwilweerhaar.nl

U kunt ook terecht bij onze dependance in het Flevoziekenhuis in Almere. Ook hier werken we uitsluitend op afspraak. U kunt telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 06 -31 330 463 of 035 – 691 51 61. U vindt ons naast bureau ‘opname’ in het Flevoziekenhuis.

Cure4Life Almere

 

Mijn naam is Sandra de Groot. Ik ben een gediplomeerd natuurgeneeskundig therapeut. Vanuit mijn opleiding heb ik geleerd hoe we onze gezondheid kunnen sturen met voeding. Ik help graag mensen om hun doel te bereiken en te laten ervaren wat gezonde voeding met het lichaam doet.

Uw algeheel welbevinden staat centraal

Bij Cure4Life Almere richten we ons niet alleen op veilig afvallen, maar staat uw algeheel welbevinden centraal. We bestrijden niet de symptomen, maar pakken de oorzaken van overgewicht aan. Ons medisch onderbouwd voedingsprogramma is afgestemd op uw specifieke situatie. Geen algemeen dieet, maar een oplossing op maat op basis van normale, uitgebalanceerde voeding.

De praktijk is gevestigd in het medisch centrum van Streutker Mediskin

www.cure4life.eu/almere
tel: 06-10208812

Pedicurepraktijk Hester van Meurs

 

Hallo, ik ben Hester van Meurs, Medisch pedicure binnen Streutker Mediskin.

Heeft u pijn aan uw voeten of wilt u gewoon een heerlijke voetbehandeling?

Neem dan gerust contact met mij op voor vragen of voor het maken van een afspraak.

Tel 06-30328852

 

 

 

 

 

Massagepraktijk Flevoland 

Integrale Massagetherapie: Waar moet je dan aan denken?
Als je pijn hebt ga je naar een dokter, fysiotherapeut of specialist. Daar word je klacht onderzocht en behandeld met medicijnen of oefeningen. Soms met een operatie. Daar kun je in veel gevallen baat bij hebben. Maar in veel gevallen ook niet, blijft pijn maar zeuren of komt terug, of erger nog, er komen andere klachten bij; zoals bijvoorbeeld nekpijn, die de voorloper is van veel schouder-, arm – en handklachten.

Bij langer durende klachten kunnen ook depressie of Burn-out ontstaan, of Diabetes Mellitus, of andere ernstige klachten of ziektes.

Een Holistisch of Integraal therapeut benadert pijn op een andere manier. Hij onderzoekt het geheel, kijkt naar het signaal van de pijn, vraagt naar het verhaal van de cliënt, hoe deze zijn pijn ervaart en wat er in zijn leven speelt.
“Holistisch” betekent geheel (Holos is het Griekse woord voor “geheel”, de hele mens).

Pijn staat niet op zich, maar is onderdeel van een mens. Een mens met al zijn emotionele bagage uit het verleden en al zijn overtuigingen en denkbeelden. Deze maakt een mens tot wie hij is. Een uniek persoon, die vraagt om een persoonlijke benadering.

Tijdens je leven maak je van alles mee en doe je ervaringen op die je vormen, maar ook ervaringen die je in de weg kunnen staan. Periodes van stress kunnen meer impact op je lichaam hebben dan je denkt. Ontslag, hoge werkdruk, echtscheiding, overlijden, verkrachting; maar ook langdurige Mantelzorg voor een gezinslid: allemaal factoren die mee kunnen spelen.
Lichaam en geest zijn een. Het een kan niet zonder het ander. Dag kan niet zonder nacht. Als je het koud hebt krijg je kippenvel, als je huilt komen er tranen, als je voor een auto stopt komen er stressreacties los, die maken dat je alert wordt en meteen stopt.
Soms echter is het niet duidelijk dat je lichaam vraagt om een time-out, om ontspanning en ga je door met je leven zoals je het gewend bent. Je weet niet beter dan dat het zo hoort. Je geeft geen gehoor aan de signalen van je lichaam, totdat het zich uit in pijn of klachten, en zelfs dan nog lang niet altijd. Je wilt tenslotte niet kleinzerig zijn of je ziekmelden of een futiliteit. Als je af en toe eens pijn hebt is daar ook niks mis mee, wanneer dat tijdelijk is en weer overgaat, maar wanneer pijn chronisch wordt of je er niet meer van kunt slapen en het je leven gaat beïnvloeden, is er meer aan de hand.

Massage: De therapeut stemt de behandeling af op het gebied waar de meeste pijn ervaren wordt.

Er zijn verschillende massagetoepassingen. Die kunnen variëren van Klassieke Massage tot Voetreflex, van Bindweefselmassage tot Holistic Pulsing. Daarnaast maakt de therapeut gebruik van gesprekstherapeutische interventies, zoals Focussen en Bewustwording van ademhaling.

Intake: voorafgaand aan de behandeling vindt er een Intake plaats. Een vraaggesprek, waarin gevraagd wordt naar de medische en sociale geschiedenis van de cliënt, om inzicht te krijgen in het ziektebeeld en om eventuele Contra-Indicaties uit te sluiten.

In sommige gevallen wordt geadviseerd om eerst af te stemmen met de behandelend arts, of behandeling een bestaand traject niet in de weg staat. (zoals soms bij Chemotherapie).

Verwijzing: Een verwijzing is niet noodzakelijk. Een afspraak kan direct zonder tussenkomst van een verwijzer worden gemaakt. Afhankelijk van de ernst van de klachten, zijn meerdere sessies nodig. Een afspraak kan per mail of mobiel worden gemaakt.

Vergoeding Zorgverzekering: in de meeste gevallen worden de consulten uit de Aanvullende Verzekering vergoed, uit het pakket Alternatieve Zorg. Het gaat dus niet van uw Eigen Risico af.

Betaling: Een consult duurt circa 5 kwartier en kost 79 euro. (Intake van 1,5 uur kost 94 euro). Een factuur wordt digitaal verzonden en dient uiterlijk binnen 10 dagen te worden overgemaakt. De factuur kunt u meteen naar de Verzekeraar doormailen.

Beroepsvereniging: De erkend therapeut is lid van Beroepsvereniging VNT en daarmee gehouden aan alle eisen op het gebied van praktijkvoering, hygiëne en(na-) scholing.

Een klachtenprotocol is in elke praktijk aanwezig.

Aandoeningen: voor vrijwel alle aandoeningen, kan Massagetherapie verlichting bieden. Je moet wel zelf medeverantwoordelijk willen zijn voor je eigen genezing en daarin ook initiatief willen nemen. Het is een samenspel van therapeut en cliënt.

Frederiek Mink
Massagepraktijk Flevoland:

Damveld 23, 1359 HG Almere-Haven
Flevoziekenhuis, Centrale Hal, Hospitaalweg 1, Almere-Stad

Maak een afspraak via mail: info@massagepraktijkflevoland.nl of mobiel: 06-818 941 93

Aanbieding: als klant van Streutker, kunt u een gratis bodycheck van ca. 30 minuten aanvragen.

Meer weten over de onze behandelingen? Wij adviseren u graag