Samenwerkingen

 

1
haarwerk logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cure4life

 

 

 

 

 

 

 

 

samenwerking-massagepraktijk-flevoland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

evelien-2

 

 

 

 

 

Haarwerkspecialist In Balans

Mooi haar is bepalend voor uw uiterlijk. Een eigentijds kapsel dat perfect bij u past, geeft een zelfverzekerd gevoel. Wanneer natuurlijk haar voor u (tijdelijk) niet vanzelfsprekend is, kunt u vertrouwen op Haarwerkspecialist In Balans. We zijn al ruim 45 jaar een begrip in Bussum en omstreken. Vanuit onze haarwerksalon met eigen atelier en discrete pasruimtes besteden we zowel aandacht aan uw uiterlijk als aan de medische en praktische aspecten van uw haarwerk. Samen met u zoeken we het model, de kleur,uitvoering en bevestigingsvorm die bij u past.

In Balans is dé persoonlijke haarwerkspecialist voor mensen die kampen met natuurlijke kaalheid of haarverlies door chemotherapie of bestraling. In Balans begeleidt u vanaf het eerste adviesgesprek en besteedt veel aandacht aan nazorg en service.

Haarwerken zijn er in verschillende soorten waarvan de prijzen sterk uiteen lopen. Als u een haarwerk op medische indicatie aanschaft, komt u via uw zorgverzekeraar in aanmerking voor een basisvergoeding en –aanvulling afhankelijke van uw verzekering. Wij kunnen u helpen bij het ontvangen van deze vergoeding, die we direct in mindering brengen op het aankoopbedrag.

Uiteraard helpen wij  bij het optimaal inzetten en gebruiken van uw zorgverzekering. Zo weet u zeker dat u optimaal kunt profiteren van uw zorgpolis.

Wilt u meer haar of een kapsel op maat? Neem gerust contact met ons op voor het maken van persoonlijk adviesgesprek. Desgewenst voeren we geheel vrijblijvend een huid- en haaranalyse uit. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan behoort een afspraak bij u thuis ook tot de mogelijkheden. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Haarwerkspecialist In Balans

Huizerweg 27

1401GG Bussum

Tel: 035 – 691 51 61

www.ikwilweerhaar.nl

info@ikwilweerhaar.nl

U kunt ook terecht bij onze dependance in het Flevoziekenhuis in Almere. Ook hier werken we uitsluitend op afspraak. U kunt telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 06 -31 330 463 of 035 – 691 51 61. U vindt ons naast bureau ‘opname’ in het Flevoziekenhuis.

 

 

Cure4Life Almere

Mijn naam is Sandra de Groot. Ik ben een gediplomeerd natuurgeneeskundig therapeut. Vanuit mijn opleiding heb ik geleerd hoe we onze gezondheid kunnen sturen met voeding. Ik help graag mensen om hun doel te bereiken en te laten ervaren wat gezonde voeding met het lichaam doet.

Uw algeheel welbevinden staat centraal

Bij Cure4Life Almere richten we ons niet alleen op veilig afvallen, maar staat uw algeheel welbevinden centraal. We bestrijden niet de symptomen, maar pakken de oorzaken van overgewicht aan. Ons medisch onderbouwd voedingsprogramma is afgestemd op uw specifieke situatie. Geen algemeen dieet, maar een oplossing op maat op basis van normale, uitgebalanceerde voeding.

De praktijk is gevestigd in het medisch centrum van Streutker Mediskin

www.cure4life.eu/almere
tel: 06-10208812

 

 

Pedicurepraktijk Hester van Meurs

Hallo, ik ben Hester van Meurs, Medisch pedicure binnen Streutker Mediskin.

Heeft u pijn aan uw voeten of wilt u gewoon een heerlijke voetbehandeling?

Neem dan gerust contact met mij op voor vragen of voor het maken van een afspraak.

Tel 06-30328852

 

 

 

 

 

Massagepraktijk Flevoland 

Integrale Massagetherapie: Waar moet je dan aan denken?
Als je pijn hebt ga je naar een dokter, fysiotherapeut of specialist. Daar word je klacht onderzocht en behandeld met medicijnen of oefeningen. Soms met een operatie. Daar kun je in veel gevallen baat bij hebben. Maar in veel gevallen ook niet, blijft pijn maar zeuren of komt terug, of erger nog, er komen andere klachten bij; zoals bijvoorbeeld nekpijn, die de voorloper is van veel schouder-, arm – en handklachten.

Bij langer durende klachten kunnen ook depressie of Burn-out ontstaan, of Diabetes Mellitus, of andere ernstige klachten of ziektes.

Een Holistisch of Integraal therapeut benadert pijn op een andere manier. Hij onderzoekt het geheel, kijkt naar het signaal van de pijn, vraagt naar het verhaal van de cliënt, hoe deze zijn pijn ervaart en wat er in zijn leven speelt.
“Holistisch” betekent geheel (Holos is het Griekse woord voor “geheel”, de hele mens).

Pijn staat niet op zich, maar is onderdeel van een mens. Een mens met al zijn emotionele bagage uit het verleden en al zijn overtuigingen en denkbeelden. Deze maakt een mens tot wie hij is. Een uniek persoon, die vraagt om een persoonlijke benadering.

Tijdens je leven maak je van alles mee en doe je ervaringen op die je vormen, maar ook ervaringen die je in de weg kunnen staan. Periodes van stress kunnen meer impact op je lichaam hebben dan je denkt. Ontslag, hoge werkdruk, echtscheiding, overlijden, verkrachting; maar ook langdurige Mantelzorg voor een gezinslid: allemaal factoren die mee kunnen spelen.
Lichaam en geest zijn een. Het een kan niet zonder het ander. Dag kan niet zonder nacht. Als je het koud hebt krijg je kippenvel, als je huilt komen er tranen, als je voor een auto stopt komen er stressreacties los, die maken dat je alert wordt en meteen stopt.
Soms echter is het niet duidelijk dat je lichaam vraagt om een time-out, om ontspanning en ga je door met je leven zoals je het gewend bent. Je weet niet beter dan dat het zo hoort. Je geeft geen gehoor aan de signalen van je lichaam, totdat het zich uit in pijn of klachten, en zelfs dan nog lang niet altijd. Je wilt tenslotte niet kleinzerig zijn of je ziekmelden of een futiliteit. Als je af en toe eens pijn hebt is daar ook niks mis mee, wanneer dat tijdelijk is en weer overgaat, maar wanneer pijn chronisch wordt of je er niet meer van kunt slapen en het je leven gaat beïnvloeden, is er meer aan de hand.

Massage: De therapeut stemt de behandeling af op het gebied waar de meeste pijn ervaren wordt.

Er zijn verschillende massagetoepassingen. Die kunnen variëren van Klassieke Massage tot Voetreflex, van Bindweefselmassage tot Holistic Pulsing. Daarnaast maakt de therapeut gebruik van gesprekstherapeutische interventies, zoals Focussen en Bewustwording van ademhaling.

Intake: voorafgaand aan de behandeling vindt er een Intake plaats. Een vraaggesprek, waarin gevraagd wordt naar de medische en sociale geschiedenis van de cliënt, om inzicht te krijgen in het ziektebeeld en om eventuele Contra-Indicaties uit te sluiten.

In sommige gevallen wordt geadviseerd om eerst af te stemmen met de behandelend arts, of behandeling een bestaand traject niet in de weg staat. (zoals soms bij Chemotherapie).

Verwijzing: Een verwijzing is niet noodzakelijk. Een afspraak kan direct zonder tussenkomst van een verwijzer worden gemaakt. Afhankelijk van de ernst van de klachten, zijn meerdere sessies nodig. Een afspraak kan per mail of mobiel worden gemaakt.

Vergoeding Zorgverzekering: in de meeste gevallen worden de consulten uit de Aanvullende Verzekering vergoed, uit het pakket Alternatieve Zorg. Het gaat dus niet van uw Eigen Risico af.

Betaling: Een consult duurt circa 5 kwartier en kost 79 euro. (Intake van 1,5 uur kost 94 euro). Een factuur wordt digitaal verzonden en dient uiterlijk binnen 10 dagen te worden overgemaakt. De factuur kunt u meteen naar de Verzekeraar doormailen.

Beroepsvereniging: De erkend therapeut is lid van Beroepsvereniging VNT en daarmee gehouden aan alle eisen op het gebied van praktijkvoering, hygiëne en(na-) scholing.

Een klachtenprotocol is in elke praktijk aanwezig.

Aandoeningen: voor vrijwel alle aandoeningen, kan Massagetherapie verlichting bieden. Je moet wel zelf medeverantwoordelijk willen zijn voor je eigen genezing en daarin ook initiatief willen nemen. Het is een samenspel van therapeut en cliënt.

Frederiek Mink
Massagepraktijk Flevoland:

Damveld 23, 1359 HG Almere-Haven
Flevoziekenhuis, Centrale Hal, Hospitaalweg 1, Almere-Stad

Maak een afspraak via mail: info@massagepraktijkflevoland.nl of mobiel: 06-818 941 93

Aanbieding: als klant van Streutker, kunt u een gratis bodycheck van ca. 30 minuten aanvragen.

 

 

 

Gewichtsconsulent Evelien van der Meide 

Mijn naam is Evelien van der Meide. In mijn praktijk voor gewichtsbeheersing, voedings- en beweegadvies begeleid ik mensen in het bereiken en behouden van een gezond gewicht. Ik doe dat vanuit de Streutkerpraktijk in Lelystad.

Met een gezond gewicht is de kans op gezondheidsproblemen minder, voelt men zich beter en kan men op een mooie, vrolijke, energieke manier oud worden.

Als gewichtsconsulent geef ik voedingsadviezen zodat u in staat bent om gezonde, uitgebalanceerde en vooral lekkere voeding samen te stellen.

Genieten van een gezond voedingspatroon dat geen straf is een leven lang vol te houden.

Kijk snel verder op mijn site www.gripopoverofondergewicht.nl en lees hoe u met mijn begeleiding een positieve verandering kunt bereiken of bel om direct een afspraak te maken: 0320-416810.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsuleten Nederland (BGN). Veel zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de begeleiding. Kijk voor vergoedingen door de zorgverzekeraars www.gewichtsconsulenten.nl of zie de voorwaarden van uw zorgpolis.

phone

Bel
0525 - 630299

mail

Mail
info@totalskincare.nl

kalender

Direct een
afspraak maken

1
2
3
4
5

Behandeling op maat

In een persoonlijk gesprek (intake/screening) kunt u uw klachten en verwachtingen met de huidtherapeut van Steutker Huid- en Oedeemtherapie bespreken en wordt de kwaliteit van uw huid gemeten. De informatie die voortkomt uit deze intake vormt samen met eventuele andere medische gegevens de basis van het huidtherapeutische onderzoek. Hierna wordt samen met u een behandelplan opgesteld. Voor een succesvolle behandeling is de motivatie van de patiënt onmisbaar. Tijdens en na de behandelingen kijkt u samen met de huidtherapeut naar de resultaten om vast te stellen of de behandelingen het voor u beoogde effect hebben.