Privacy verklaring 

6

 

 

 

Streutker Mediskin is onderdeel van Total Skin Care BV.
Plaats: Hendrik-Ido-Ambacht
Adres: Noordeinde 178
Postcode: 3341 LW
KVK-nummer: 56306288

Streutker Mediskin kan persoons- en medische gegevens van u verwerken, doordat u gebruik maakt van de producten en/of diensten van Streutker Mediskin en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Streutker Mediskin heeft verstrekt.

Streutker Mediskin kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 

  • Voor- en achternaam
  • Adres, huisnummer, postcode en woonplaats
  • Telefoonnummer en e-mailadres
  • Geboortedatum
  • BSN-nummer
  • Verzekerde nummer (zorgverzekering)
  • Verwijzer
  • Uitsluitend medische informatie relevant voor de behandeling
  • Nummer en type van legitimatie
  • Eventueel foto’s
  • Documenten zoals verwijzingen, hulpmiddelenaanvraag en/of machtiging.

 

Waarom verwerken wij deze gegevens. 
Omdat u cliënt bent bij Streutker Mediskin beheren wij uw persoons- en/of medische gegevens. Deze gegevens hebben wij nodig om u de benodigde en gevraagde producten, therapieën en diensten te kunnen leveren. Bijvoorbeeld het aanmeten en toesturen van steunkousen, het afhandelen van declaraties richting zorgverzekeraars of het afstemmen van een behandeling.
U bent niet verplicht om persoonsgegevens te verstrekken maar als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan kunnen wij onze werkzaamheden niet uitvoeren.

Gegevensverstrekking aan derden
Streutker Mediskin verstrekt uw persoons- en medische gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van huid therapeutische zorg en/of (medische) hulpmiddelen, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Hoelang bewaart Streutker Mediskin uw gegevens 
Streutker Mediskin bewaart uw persoons- en medische gegevens. Wij zijn wettelijk (WBGO) verplicht uw persoonsgegevens en medisch dossier 15 jaar te bewaren.

Website
Op de website van Streutker Mediskin worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Streutker Mediskin gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt en kunnen nooit gekoppeld worden aan persoonlijk medische gegevens.

Onze website is voorzien van het SSL beveilligingscertificaat. Als praktijk werkt Streutker Mediskin samen met Schippers IT, zie www.schippers-it.nl.

Google Analytics
Streutker Mediskin maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe websitebezoekers op de Streutker Mediskin website komen en hoe de website gebruikt wordt. Google Analytics kan ons de volgende gegevens per IP-adres verstrekken: Geslacht; Woonplaats; Leeftijdscategorie; Interesses; Welke gedragsstroom op website vertoond. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IPadres), overgebracht naar en door Google, en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Streutker Mediskin heeft hier geen invloed op. Streutker Mediskin heeft Google geen toestemming gegeven om via Streutker Mediskin verkregen Analyticsinformatie te gebruiken voor andere Google-diensten en/of doeleinden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Te allen tijde bieden wij u de mogelijkheid om uw persoonsgegevens in te zien, eventueel mee te nemen of te laten verwijderen. Wetgeving verplicht ons dat u wel een legitimatie toont. Daarom is het handig als u ons tevoren een berichtje stuurt en wij daarna contact met u opnemen om een afspraak te maken in één van onze locaties. Dan ruimen we er tijd voor in. U kunt hiervoor een verzoek sturen naar functionaris gegevensbescherming pieterslob@totalskincare.nl

U kunt ook bezwaar bij ons maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens en u heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Nieuwsbrief
Voor de nieuwsbrief maken wij gebruik van een nieuwsbriefdienst. Deze dienst krijgt alleen uw mailadres en geen toegang tot andere gegevens. Als klant ontvangt u nieuwsbrieven en u kunt op ieder moment aangeven deze niet te meer te ontvangen.

Webshop
Als u een bestelling plaatst vragen wij de volgende gegevens van u om deze vlot en correct te kunnen afhandelen:

 

  • Uw naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens zijn noodzakelijk om de bestelling correct af te kunnen handelen.
  • Uw e-mailadres: hiermee heb je later toegang tot uw gegevens en hier sturen wij statusupdates over de bestelling naar u toe.

 

Betalingsgegevens zoals creditcardnummers, bankrekeningnummers etc. worden niet door ons opgeslagen.

 

 

phone

Bel
0525 - 630299

mail

Mail
info@totalskincare.nl

kalender

Direct een
afspraak maken

1
2
3
4
5

Behandeling op maat

In een persoonlijk gesprek (intake/screening) kunt u uw klachten en verwachtingen met de huidtherapeut van Steutker Huid- en Oedeemtherapie bespreken en wordt de kwaliteit van uw huid gemeten. De informatie die voortkomt uit deze intake vormt samen met eventuele andere medische gegevens de basis van het huidtherapeutische onderzoek. Hierna wordt samen met u een behandelplan opgesteld. Voor een succesvolle behandeling is de motivatie van de patiënt onmisbaar. Tijdens en na de behandelingen kijkt u samen met de huidtherapeut naar de resultaten om vast te stellen of de behandelingen het voor u beoogde effect hebben.