Cellulite-behandeling

Cellulite of sinaasappelhuid is de verkleving van onderhuids vet. Door het onderhuidse bindweefsel te masseren (endermologie) kan cellulite verminderen of zelfs verdwijnen.

Sinaasappelhuid verwijderen

Sinaasappelhuid of cellulite verwijderen is mogelijk door bindweefselmassage met een endermologie apparaat. Cellulitis is een huidontsteking die gepaard gaat met roodheid, zwelling en pijn. De sinaasappelhuid wordt veroorzaakt door een combinatie van diverse factoren. Niet alleen levensstijl en het bewegings- en voedingspatroon spelen een rol, ook hormonale veranderingen spelen mee. Cellulite hangt niet samen met overgewicht, wat men vaak wel denkt. Hoewel cellulitis zeer hardnekkig kan zijn, behalen we bij Streutker Mediskin goede resultaten. Wij kunnen cellulite verminderen aan benen en billen.

DSC_0019

In het kort

  • Sinaasappelhuid verwijderen
  • Pijnloze massage
  • Verstevigt de huid

Prijs en vergoeding

Behandeling van cellulite is een specialisme van onze huidtherapeuten en u hoeft daarvoor geen verwijzing van uw arts, tenzij uw zorgverzekeraar daarom vraagt. Een behandeling kost €65.  Voor een optimaal resultaat adviseren wij de ZO cellulite control crème in combinatie met meerdere behandeling. Vraag onze huidtherapeut om advies.

Meer weten over cellulite behandeling? Wij adviseren u graag