Intake gesprek

(Momenteel via beeldbellen (Click Doc)

Uw huid en wensen staan centraal tijdens het intakegesprek. Onze HBO medisch opgeleide huidtherapeuten geven een deskundig en onafhankelijk advies. Of het nu gaat om een medische aandoening of cosmetische verbetering van de huid, u krijgt een behandeladvies op maat.

Wat kunt u verwachten in een intakegesprek

Een intakegesprek is een verkennend gesprek waarin de huidtherapeut u vragen gaat stellen om zo te bepalen of en op welke manier zij u het beste kan behandelen.

Een intake gesprek duurt vaak niet langer dan 30 minuten en is kosteloos (muv MLD deze moeten wij indienen bij uw zorgverzekering ivm de telling).

Heeft u geen verwijzing van een arts dan zal er tijdens de intake een DTH (direct toegankelijkheid) screening plaats vinden om te bepalen of u meteen onder behandeling kan komen of dat u toch een verwijzing via de arts zal moeten hebben. (muv oedeem)

Tijdens het intake gesprek vraagt de huidtherapeut naar uw klachten en zal zij uw medicatie noteren. Dit onderdeel noemen wij de anamnese.

Vervolgens zal de huidtherapeut uw klacht bekijken. Dit kan betekenen dat u uw kleding of een deel hiervan zal moeten uittrekken. (inspectie/palpatie).

En tot slot zal er een huidtherapeutische behandelplan opgesteld worden. Hierin leggen wij vast welke behandeling wij uit gaan voeren dit zou met u besproken worden.

Vanuit een intake zal ingeval van een doorverwijzing van uw arts een terugrapportage verzonden worden zodat uw arts op de hoogte is van de door de huidtherapeut gekozen behandeling.

In het kort

  • Behandeladvies
  • Onafhankelijk
  • Weet wat u kunt verwachten

Prijs en vergoeding

De intake is gratis bij Streutker Mediskin (muv MLD deze moeten wij indienen bij uw zorgverzekering ivm de telling). Wij nemen graag de tijd voor onze huidige en nieuwe klanten. De huid is het meest zichtbare orgaan van de mens. Laat u goed voorlichten door medisch geschoolde deskundigen.

Meer weten? Wij adviseren u graag