Uw vertrouwde kliniek voor alle huidtherapie

Uw huidverbetering is in goede handen bij onze gediplomeerde huidtherapeuten. Bij ons kunt u terecht voor onder andere: huidverjonging, acne, laserbehandelingen, tatoeageverwijdering, ontharing, peelings, botox, cellulite, couperose, en injectables.

Ook zijn wij uw deskundige praktijk voor medische huidtherapeutische zaken: rossacea, acne, couperose, eczeem, littekens, oedeem, pigmentstoornissen, steunkousen en borstprothesen aanmeten.

Acne behandeling

Een acne-behandeling kan onder andere bestaan uit het manueel reinigen van de huid, het aanbrengen van chemische peelings, rood/blauw lichttherapie, licht- of lasertherapie, microdermabrasie en/of camouflagetherapie.

Verder lezen

Camouflagetherapie

Onze huidtherapeut helpt u om pigmentvlekken, vaatafwijkingen en littekens professioneel te camoufleren met behulp van camouflageproducten.

Verder lezen

Couperose behandeling

Vaatafwijkingen kunnen het gezicht en decolleté ontsieren. Onze huidtherapeut helpt patiënten met couperose, spider naevus en rosacea om de gevolgen van vaatproblemen te verminderen of te laten verdwijnen.

Verder lezen

Peeling

Met een chemische peeling vernieuwt de huid zichzelf, waardoor pigmentvlekken, fijne lijntjes en acnelittekens verminderen. Daarnaast maakt de peeling de huidstructuur fijner.

Verder lezen

Microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling is een veilige, mechanische peeling. Met diamantkoppen worden dode huiddelen weggeschuurd, waarna er een zachte, gezonde huid tevoorschijn komt.

Verder lezen

Microneedling

Microneedling maakt de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker. Onze huidtherapeut maakt daarbij gebruik van een vibrerende derma-pen met daarin een kopstukje met minuscuul kleine naaldjes.

Verder lezen

Tattoo verwijderen

Met lasertherapie verwijdert onze huidtherapeut uw ongewenste tatoeage effectief en veilig. Tijdens de behandeling zendt de laser ultrakorte lichtflitsen uit die de ingekapselde pigmentbolletjes in de huid afbreken.

Verder lezen

Pigmentvlekken verwijderen

Bij pigmentstoornissen is er te veel of juist te weinig pigment in de huid aanwezig. Onze huidtherapeut behandelt patiënten met hyperpigmentatie (teveel pigment) en met hypopigmentatie (te weinig pigment).

Verder lezen

Steelwratjes verwijderen

Steelwratjes komen meestal voor in het gezicht, op de hals en onder de oksels. Bij coagulatie branden we het steeltje door, zodat het steelwratje los komt van de huid.

Verder lezen

Huidprobleem

De huid is het grootste en het meest kwetsbare orgaan van het lichaam. Je huid goed in de gaten houden op huidaandoeningen is daarom ook van belang.

Streutker Mediskin heeft de expertise in huis van alle huidaandoeningen. Door de medische scholing kunnen wij veel behandelingen zelf uitvoeren bij Streutker Mediskin.

Huidverbetering

Er is meer mogelijk dan u denkt. Een doffe huid met bruine vlekken? Rimpels, vermoeide uitdrukking, rode vlekken? De uitgebreide behandelmogelijkheden van Streutker Mediskin bieden voor elk type huid verbetermogelijkheden.

Uw huidverbetering is in goede handen bij onze gediplomeerde huidtherapeuten. Bij ons kunt u terecht voor onder andere: huidverjonging, acne, laserbehandelingen, tatoeageverwijdering, ontharing, peelings, cellulite, pigmentvlekken, couperose.

Huidtherapie op maat

In een persoonlijk intakegesprek kunt u uw klachten en verwachtingen met de huidtherapeut van Steutker Mediskin bespreken en wordt de kwaliteit van uw huid gemeten. De informatie die voortkomt uit deze intake vormt samen met eventuele andere medische gegevens de basis van het huidtherapeutische onderzoek. Hierna wordt samen met u een behandelplan opgesteld. Voor een succesvolle behandeling is de motivatie van de patiënt onmisbaar. Tijdens en na de behandelingen kijkt u samen met de huidtherapeut naar de resultaten om vast te stellen of de behandelingen het voor u beoogde effect hebben.