Herroepingsrecht

 

Algemene voorwaarden webwinkel

Streutker Huid- en Oedeemtherapie voert op deze website een webwinkel als extra service. Via dit kanaal kunnen huidverzorgings- en cosmetische producten gekocht worden die niet altijd in alle praktijken voldoende voorradig zijn. Het spreekt voor zich dat wij daarbij consumentvriendelijke algemene voorwaarden hanteren die bovendien in lijn met de meest actuele consumentenwetgeving zijn.

De complete tekst van onze algemene voorwaarden zijn hieronder als PDF te downloaden.

Algemene voorwaarden praktijk

Let op: Op de activiteiten van Streutker Huid- en Oedeemtherapie buiten de webwinkel zijn andere algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier als PDF downloaden.

Ten overvloede vermelden wij hieronder specifiek het artikel over het herroepingsrecht dat van toepassing is op alle aankopen via deze website.

Herroepingsrecht

Het kan voorkomen dat je bestelde product(en) na ontvangst naar ons wilt retourneren. Je mag dit uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling (de zogenaamde afkoelingsperiode).

Je hebt het recht de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Het product mag geopend zijn voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Streutker zal vervolgens de volledige aankoopwaarde van producten binnen 10 dagen crediteren. Indien het product beschadigd of incompleet terug komt, zullen wij maximaal 75% vergoeden van het oorspronkelijke aankoopbedrag.

Bovenstaande geldt alleen voor consumenten, zakelijke afnemers kunnen geen beroep doen op de afkoelingsperiode.

Je kunt het formulier voor herroeping gebruiken dat je hier kunt downloaden. Na ontvangst van je aanvraag krijg je alle informatie toegezonden hoe je het product retour kunt sturen.

Het retour sturen is onverzekerd en hierbij ligt het risico volledig bij de verzender. Verzekerd en aangetekend verzenden is natuurlijk altijd mogelijk. De kosten hiervan komen voor rekening van de verzender. Je kunt hierbij zelf bepalen of je het pakket aangetekend wilt verzenden of wilt verzekeren.

Wat als je het product hebt gebruikt en toch retour wilt zenden?

Voor al je aankopen hanteren wij het bedenktermijn van 14 dagen. Bij zichtbare gebruikssporen krijg je van ons dan ook een deelvergoeding. Dit is maximaal 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag.

Voorwaarden voor terugsturen van een gebruikt product.

  • Je ontvangt maximaal 75% van het originele aankoopbedrag.
  • Dit is alleen mogelijk voor producten die niet ouder zijn dan 14 dagen.
  • Het product mag niet beschadigd zijn waardoor de werking van het product is verminderd.