Januari 2019 – Begin het jaar met een stralende huid!

Bij Streutker Mediskin vinden wij het belangrijk dat je lekker in je vel zit, ook in het nieuwe jaar. Vooral tijdens de koude wintermaanden kan jouw huid wel wat extra hulp gebruiken, denk maar aan de gesprongen lippen en droge huid. Om dit te voorkomen is het belangrijk om de huid te blijven hydrateren. In onze webshop bieden wij meerdere producten aan die de huid op de juiste manier hydrateren.

Als kerstgeschenk hebben trouwe lezers van onze nieuwsbrief een waardebon ontvangen. Deze waardebon kan je gebruiken bij de volgende huidverjongingsbehandelingen: Microneedling, Microdermabrasie, peelingen, LPG/Endermologie en behandelingen met de Fractional laser. Deze behandelingen laten jouw huid weer stralen en helpen de huid op een natuurlijke manier mooi oud te worden.  Heb je nog geen waardebon ontvangen, we hebben er nog een aantal liggen in onze praktijken. Bij het tonen van deze nieuwsbrief ontvang je de waardebon alsnog. Maar op is op!

Eva Streutker
Streutker Mediskin

Behandelingen

Bij Streutker Mediskin volgen we alle ontwikkelingen op de voet, en sluiten wij hier met onze behandelingen naadloos op aan. Huidverjongingsbehandelingen die wij aanbieden bij Streutker Mediskin zijn: Microneedling, Microdermabrasie, peelingen, LPG/Endermologie en behandelingen met de Fractional laser.

De volgende behandelingen zetten wij in om de huid te verbeteren en te verjongen:

Bij Microneedling maakt onze huidtherapeut gebruik van een vibrerende pen met daarin een kopstukje met minuscuul kleine naaldjes. Met behulp van een speciale naaldtechniek worden er hele kleine gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid gestimuleerd en vernieuwd de huid zich.

Microdermabrasie is een intensieve peeling. Tijdens de peeling wordt de huid vacuüm gezogen en tegelijkertijd met microkristallen behandeld. Door de behandeling verdwijnen de dode huidcellen en is de huid beter in staat belangrijke stoffen op te nemen. De huid verjongt zich.

Streutker Mediskin biedt diverse peelingen aan. Tijdens de behandeling wordt op een gecontroleerde manier een dun laagje van de huid verwijderd. Peelingen kunnen de conditie van de huid positief beïnvloeden en zorgen ervoor dat een vale, doffe of grauwe huid weer kan stralen.

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage. De behandeling bevordert de doorbloeding van de huid, stimuleert de afvoer van lymfevocht en vetcellen, en verzacht verhard (litteken)weefsel. De behandeling is een soort huidgymnastiek die de structuur van het bindweefsel verbetert. De doorbloeding bevordert de afvoer van lymfevocht en afvalstoffen. Het zet een natuurlijk proces in gang waarbij vetophopingen worden afgebroken en de huid gezond en sterk wordt.

De Fractional laser stimuleert de collageenvorming in de huid. Collageen is de bouwsteen van de huid en zorgt voor stevigheid en elasticiteit. Wanneer we ouder worden rekken de collageenstrengen uit, de huid wordt slapper en er ontstaan rimpels. Door de verwarming van de Fractional laser trekken de strengen weer samen en wordt de huid gladder.

Mocht je meer informatie willen over de behandelmethodes dan ben je van harte welkom in onze praktijk!