Lasertherapie bij tatoeages

Met behulp van lasertherapie kunnen onze huidtherapeuten jouw ongewenste tatoeage effectief en veilig verwijderen. Tijdens de behandeling zendt de laser ultrakorte lichtflitsen uit die de ingekapselde pigmentbolletjes in de huid afbreken. De witte bloedcellen van ons immuunsysteem ruimen deze deeltjes binnen enkele weken op. De laserbehandeling kan pijnlijk zijn en het resultaat van de behandeling is afhankelijk van een aantal factoren:
– grootte en diepte van de tatoeage
– kleur van de tatoeage
– ouderdom van de tatoeage
– jouw huidtype en eventueel medicijngebruik.

Na een behandeling kan de huid de eerste twee uur branderig aanvoelen. De dag na de behandeling kunnen er korstjes of blaartjes ontstaan op de behandelde plekken. Belangrijk is om niet te krabben en de plek met rust te laten en uit de zon te houden.

Jouw persoonlijke behandeltraject wordt besproken in de intake die van te voren gedaan wordt.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.