Huidverjongingsbehandelingen

Bij Streutker Mediskin volgen we alle ontwikkelingen op de voet, en sluiten wij hier met onze behandelingen naadloos op aan. Huidverjongingsbehandelingen die wij aanbieden bij Streutker Mediskin zijn: Microneedling, Microdermabrasie, peelingen, LPG/Endermologie en behandelingen met de ablatieve gefractioneerde laser.

De volgende behandelingen zetten wij in om de huid te verbeteren en te verjongen:

Bij Microneedling maakt onze huidtherapeut gebruik van een vibrerende pen met daarin een kopstukje met minuscuul kleine naaldjes. Met behulp van een speciale naaldtechniek worden er hele kleine gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid gestimuleerd en vernieuwd de huid zich.

Microdermabrasie is een intensieve peeling. Tijdens de peeling wordt de huid vacuüm gezogen en tegelijkertijd met microkristallen behandeld. Door de behandeling verdwijnen de dode huidcellen en is de huid beter in staat belangrijke stoffen op te nemen. De huid verjongt zich.

Streutker Mediskin biedt diverse peelingen aan. Tijdens de behandeling wordt op een gecontroleerde manier een dun laagje van de huid verwijderd. Peelingen kunnen de conditie van de huid positief beïnvloeden en zorgen ervoor dat een vale, doffe of grauwe huid weer kan stralen. Deze peelingen hoeven niet te veel te kosten. In januari bieden we een melkzuurpeeling aan voor 49 euro.

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage. De behandeling bevordert de doorbloeding van de huid, stimuleert de afvoer van lymfevocht en vetcellen, en verzacht verhard (litteken)weefsel. De behandeling is een soort huidgymnastiek die de structuur van het bindweefsel verbetert. De doorbloeding bevordert de afvoer van lymfevocht en afvalstoffen. Het zet een natuurlijk proces in gang waarbij vetophopingen worden afgebroken en de huid gezond en sterk wordt.

De ablatieve gefractioneerde laser stimuleert de collageenvorming in de huid. Collageen is de bouwsteen van de huid en zorgt voor stevigheid en elasticiteit. Wanneer we ouder worden rekken de collageenstrengen uit, de huid wordt slapper en er ontstaan rimpels. Door de verwarming van de ablatieve gefractioneerde laser trekken de strengen weer samen en wordt de huid gladder.

Mocht je meer informatie willen over de behandelmethodes dan ben je van harte welkom in onze praktijk!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.