LEKKER IN JE VEL…

Net de vakantie achter de rug en toch voel je je niet uitgerust. Niet lekker in je vel. Je vraagt je af wat daar de reden voor kan zijn. Je voelt je chagrijnig, moe en lusteloos. Hoe kan dat nou?

Er kunnen veel oorzaken zijn, die maken dat je je niet lekker in je vel voelt. Je maakt je zorgen, je hebt financiële problemen, het gaat niet zo lekker tussen je partner en jou, op je werk tel je niet echt mee. Maar ook problemen die er eerder in je leven waren kunnen een rol spelen.

Kortom, er kan van alles spelen zonder dat je direct weet wat nou precies dat nare gevoel geeft. Wanneer je ook nog eens niet lekker door kunt slapen en moe wakker wordt, zijn er voldoende signalen die aandacht behoeven.
Met Massagetherapie kun je onderzoeken wat het verhaal achter je klacht is, zodat helder wordt wat de oorzaak is van het onprettige gevoel. Je word je bewust van factoren die een rol kunnen spelen. Het kan je helpen om te (leren) ontspannen en je hoofd leeg te maken.

De volgende cursussen staan nu gepland:

September: 13 en 20
Oktober: 4, 11 en 25
November: 1. 8 en 15

Meer info of eerst een kennismaking? Bel 06-818 941 93: Frederiek Minkgediplomeerd Massagetherapeut

www.massagepraktijkflevoland.nl

Laat een reactie achter